لیست اختراعات زهرا زماني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1395/04/31
تاریخ ثبت: 1396/06/28
خلاصه اختراع:

ميز ارگونوميك كار با ميكروسكوپ بخش ‌هايي از بدن كه در كار با ميكروسكوپ به ‌طور ويژه در معرض فشار (استرين) مي‌باشند عمدتاً شامل مهره ‌هاي گردني، محل اتصال مهره ‏هاي گردني و سينه ‌اي و همچنين عضلات شانه و گردن‌ اند. اطلاعات گرد آوري ‌شده نشان مي دهد شيوع مشكلات گردني در كاربران ميكروسكوپ 66 درصد است و همچنين مشخص گرديده است كه علت عمده اين مشكل به علت خمش رو به جلوي گردن كاربران و همچنين نبود ميز ارگونوميك مناسب مي باشد. اگر چه در زمينه طراحي ايستگاه ارگونوميك كار با ميكروسكوپ مطالعاتي انجام گرفته است اما به علت وجود تكنولوژي ساخت ميكروسكوپ در اين كشورها بيشترين تمركز بر روي طراحي ميكروسكوپ بوده است و همچنين ميز هاي كار با ميكروسكوپ موجود در بازار ايران وضعيت بدني ارگونوميك مورد نياز را براي كاربر تأمين نمي‌كنند، در نتيجه مطالعه حاضر با هدف طراحي جديدي از ميز ارگونوميك كار با ميكروسكوپ بر اساس ابعاد آنتروپومتريك كاربران ايراني انجام شده است، كه با توجه به طراحي و الزامات ارگونوميك به كار رفته بتواند از بروز اختلالات اسكلتي – عضلاني در تمام افرادي كه به نوعي از ميكروسكوپ استفاده مي كنند، پيشگيري نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/08
تاریخ ثبت: 1397/05/14
خلاصه اختراع:

اختلالات اسكلتي عضلاني در ناحيه شانه در نقاشان ساختماني و كارگراني كه وضعيت دست و بازويشان بالا تر از سر قرار مي گيرد، يكي از بزرگترين مشكلات بهداشتي و از دلايل عمده ناراحتي و ناتواني كارگران در حرفه نقاشي ساختمان و حرفه هاي ديگر است كه در ايران براي كاهش اين اختلالات اقدامات كمي انجام شده است. ديگر كشورها تجهيزاتي ساخته اند كه به كمر كمك مي كند كه حين خم و راست شدن ماهيچه هاي كمر انرژي كمتري مصرف كنند. ما دراين اختراع يك نگهدارنده كمكي بازو و دست طراحي كرده ايم كه در بين زير بازو و تنه كارگر نصب مي شود و داراي دو تكيه گاه نگهدارنده است كه در محل اتصالشان نسبت به هم فنريت دارند و تكيه گاه بازو به سمت بالا نيروي (30 نيوتني) خلاف نيروي وزن دست اعمال ميكند. بنابراين، وزن دست و بازو را در حين كار در وضعيت ذكر شده تا حد چشمگيري كاهش مي دهد و كارگر با انرژي كمتري ميتواند دست خود را در حالت بالاتر از سر قرار دهد و اختلالات اسكلتي عضلاني در ناحيه شانه در اين كارگران را كاهش مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/29
تاریخ ثبت: 1389/11/11
مخترع/مخترعان: زهرا زماني
خلاصه اختراع:

خلاصه در پرونده يافت نشد به تصوير شرح و توصيف مراجعه شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/16
مالک/مالکان: زهرا زماني
تاریخ ثبت: 1389/06/07
مخترع/مخترعان: زهرا زماني
خلاصه اختراع:

‏ خلاصه: امروزه با توجه به بحران زيست محيطي موجود، استفاده از مصالح بومي در ساخت و ساز ضرورت دارد. اين پژوهش خشت را به عنوان ارزان ترين و فراوان ترين مصالح بومي معرفي مي كند. كه مي تواند در بسياري از ابنيه روستايي و توقف گاه هاي بين راهي مورد استفاده قرار گيرد. در ابنيه خشتي، خشت با ملات به كار رفته از يك جنس است. به مرور زمان خشت پس از مصرف و كاربرد با ملات خود چسبندگي فوق العاده اي پيدا مي كند. به اين ترتيب عوامل بار بر عمودي و افقي پس از چندي يك پارچه شده و بنا به طور كلي به صورت يك واحد و يك جسم به هم پيوسته كار مي كند. در اين پژوهش با يكپارچه كردن ديوار و سقف سيستم يكپارچه اي كه مقطع آن منطبق بر نمودار سهمي وزن مي باشد طراحي مي گردد، كه در برابر زلزله پايدار است. يك شبكه از جنس پليمر مقاوم، جداره خارجي و داخلي بنا را در بر گرفته است، كه تا پي ادامه دارد. پروفيل هاي فولادي از داخل، اين شبكه را نگه مي دارند. به اين ترتيب در هنگام زلزله در صورت ايجاد ‏ترك و يا گسستگي، خشت ها امكان جابجايي و پرتاب شدن ندارند.

تاریخ اظهارنامه: 1393/06/19
تاریخ ثبت: 1393/11/06
مخترع/مخترعان: زهرا زماني
خلاصه اختراع:

ماده مغزي پاستومكس جهت غني نمودن محيط گشت سلولهاي مختلف انگل-مالارياو يا -سلولهاي پستانداران استفاده مي گردد. اين ماده به نام پاستومكس با روش جديد ابداعي تهيه گشته است . ماده مشابه خارجي آن به قيمت گزافي وارد مي شود و البته با روش ديگري ساخته شده است. اين ماده مكمل محيط كشت است كه مي تواند رشد سلول هاي پستان دار مانند Raji را دو برابر مي كند. انگل مالاريا نيز با روش رادفر و استفاده از پاستومكس 10% تا 60% رشد را افزايش مي دهد.. ميكروب هاي fastidous را نيز رشد مي دهد.

موارد یافت شده: 6